TWIX slamka – predstavljanje u Quahwi

TWIX slamka – predstavljanje u Quahwi

6. ožujka 2020. Novosti 0
TWIX slamka predstavljanje quahwa zagreb

TWIX već više od 30 godina uveseljava ljude širom svijeta sa svoja tri poznata sastojka – dva puta. Omotan je slasnom čokoladom, a punjenje mu  je napravljeno od prhkog, hrskavog keksa i topljene karamele. No, što kad bi svoju omiljenu TWIX čokoladicu mogli konzumirati na sasvim novi, otkačen način?

TWIX ® slamka

Čokoladno osvježenje nakon kojeg ćemo preispitati sve ono što smo do sad znali o TWIX® čokoladici. Predstavili smo danas u caffe baru Quahwa u centru Zagreba. Kako bi se upoznali s novim čokoladnim ritualom na druženju se okupilo mnoštvo uzvanika. Među kojima su bila i poznata lica poput Antonije Blaće i Doris Pinčić Rogoznice. Cijeli je događaj moderirao Ivan Šarić. Uz čije je humoristične dosjetke teško bilo ostati ravnodušnim. A uz kulinarske čarolije food bloggera Hungry Mile još je teže bilo ostati praznog želuca. Jer je prisutne iznenadio posebno pripremljenim slasticama s TWIX-om.

Za sve ljubitelje malih rituala, poput ispijanja kave ili toplih napitaka uz slasno grickanje omiljenog slatkiša. Otkrili smo novi način uživanja. Kako spojiti oboje – TWIX slamka! Zvuči nemoguće?

Uzmite TWIX, zagrizite ga na oba kraja, pa uronite u najdraži topli napitak, bila to kava ili čaj. Jednostavno – otpijte gutljaj kao kroz slamku. Najbolje od svega je to što kad završite s ispijanjem kroz TWIX, on je slamka koju možete pojesti. I još dugo uživati u hrskavim, karameliziranim komadićima.

Tvrtka Mars

Tvrtka Mars u obiteljskom je vlasništvu i ponosi se tradicijom duljom od sto godina. U proizvodnji različitih proizvoda te ponudom usluga za ljude i ljubimce koje vole ljudi. S ukupnom prodajom od više od 35 milijardi dolara tvrtka posluje na globalnom tržištu i proizvodi neke od najomiljenijih trgovačkih marki na svijetu: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S® i COCAVIA®. Tvrtka Mars također pruža zdravstvene veterinarske usluge putem organizacija. Banfield Pet Hospitals™, Blue Pearl®, ®, Linnaeus, AniCura, VCA™ i Pet Partners™. Iz sjedišta u McLeanu, VA, tvrtka Mars upravlja poslovanjem u više od 80 zemalja. Pet načela tvrtke Mars – kvaliteta, odgovornost, uzajamnost, učinkovitost i sloboda – ujedinjuju i svakodnevno inspiriraju više od 125.000 suradnika.

pročitajte više na portalu menulifestyle.eu
| Ribafish – Priča o Quahwi | Šprajc: interview u caffee bar QuahwaProfessional coffee |