LOYALTY CLUB QUAHWA Fruitify Yourself

ZAŠTO LOYALTY CLUBLOYALTY CLUB QUAHWA Fruitify Yourself

Sanjate li o šetnji plažama Costa Rice, vulkanima u Guatemali, karnevalu u Brazilu, noćnom životu i plesu na ulicama Kolumbije, posjetu Machu Picchu u Peruu ili uživanju u nepreglednim otocima i najljepšim plažama Indonezije?

Jeste li ikada željeli osjetiti uzbuđenje safarija u Keniji ili posjetiti kolijevku čovječanstva i kave u Etiopiji?

Sve to pružiti ćemo vam kroz mirise, arome i okuse koje smo godinama tražili u svakom pojedinom zrnu kave.

Arome zrelog grožđa i okusa nugat kreme iz zrna kave sa visoravni Costa Rice, okuse tamne čokolade i prženih lješnjaka iz Brazila, aromu marelice i okuse oraha i karamela iz Kolumbije, arome šumskih jagoda iz Etiopije i okusa najfinijeg tropskog voća iz Kenije.

Sve to spremni smo podijeliti sa vama.

Ako istinski volite kavu i želite uroniti u svijet kave kakav još niste zamišljali, postanite članom QUAHWA loyalty kluba i pružiti ćemo vam cijeli svijet u jednoj šalici kave.

Benefiti Loyalty kluba

 
Popust na opremu za pripreme kave od 15%.
Popust za interaktivnu radionicu od 15%
 

 

Suglasnost o korištenju osobnih podataka

Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (Uredba), obavještavamo Vas da će Vaši osobni podaci biti registrirani u bazi podataka Quahwa d.o.o.. Podaci će se obrađivati ručno i automatizirano, sukladno Uredbi te nacionalnom zakonodavstvu koje definira provedbu Opće uredbe o zaštiti podataka.

Ispunjavanjem podataka u E-mailu dajem privolu da Quahwa d.o.o. Ul. Nikole Tesle 9/1, 10000 Zagreb prikuplja moje osobne podatke te da me obavještava o aktivnostima. Privolu dajem dobrovoljno te sam upoznat da je u bilo kojem vrijeme mogu povući bez negativnih posljedica.

KONTAKT