LOYALTY CLUB QUAHWA Fruitify Yourself

ZAŠTO LOYALTY CLUBLOYALTY CLUB QUAHWA Fruitify Yourself

Sanjate li o šetnji plažama Costa Rice, vulkanima u Guatemali, karnevalu u Brazilu, noćnom životu i plesu na ulicama Kolumbije, posjetu Machu Picchu u Peruu ili uživanju u nepreglednim otocima i najljepšim plažama Indonezije?

Jeste li ikada željeli osjetiti uzbuđenje safarija u Keniji ili posjetiti kolijevku čovječanstva i kave u Etiopiji?

Sve to pružiti ćemo vam kroz mirise, arome i okuse koje smo godinama tražili u svakom pojedinom zrnu kave.

Arome zrelog grožđa i okusa nugat kreme iz zrna kave sa visoravni Costa Rice, okuse tamne čokolade i prženih lješnjaka iz Brazila, aromu marelice i okuse oraha i karamela iz Kolumbije, arome šumskih jagoda iz Etiopije i okusa najfinijeg tropskog voća iz Kenije.

Sve to spremni smo podijeliti sa vama.

Ako istinski volite kavu i želite uroniti u svijet kave kakav još niste zamišljali, postanite članom QUAHWA loyalty kluba i pružiti ćemo vam cijeli svijet u jednoj šalici kave.

UČLANI SE U LOYALTY CLUB ODMAH !

ŠTO dobivate članstvom u LOYALTY CLUB

 • Poklon dobrodošlice
  Prvi prvoj kupnji nakon učlanjenja u Loyalty Klub dobivate 100g kave iz Diamond kolekcije.
 • Popuste na kupnju kave od 5%, 10% i 15%.
  Svaka kupnja iznad 105,00kn donosi jedan bod. Dva boda nose 5% popusta na iduću kupnju, četiri bod nose 10% popusta na iduću, a šest bodova nose 15% popusta na iduću kupnju. Detaljno objašnjenje skupljanja i korištenja popusta je na dnu teksta.
  za grad Zagreb na kupnju veću od 125,00 kn.
 • Besplatnu dostavu
  za druge županije na kupnju veću od 215,00 kn.
 • Popust na opremu za pripreme kave od 15%.
 • Popust za interaktivnu radionicu od 15%
  na kojoj vas vodimo u šetnju kroz svijet kave i na kojoj ćete naučiti male trikove kako napraviti bolju kavu u svom domu.

****
Svaka kupnja veća od 105,00 kn donosi vam jednu naljepnicu. Nakon dvije kupnje skupili ste dvije naljepnice,  koje vrijede 5% popusta. Ako na idućoj kupnji iskoristite tih 5% popusta, sljedećom kupnjom krećete ispočetka. Ako nastavite skupljati naljepnice i skupite ih četiri, imate 10% popusta koji možete iskoristiti na idućoj kupovini. No, ako ih ne iskoristite i skupite još dvije naljepnice, imate ih šest i 15% popusta na idućoj kupnji.

Jednom kupnjom moguće je dobiti najviše jednu naljepnicu bez obzira na iznos koji mora biti jedino veći od 105,00kn.

Pri kupnji u kojoj koristite popust nije moguće dobiti novu naljepnicu.

****

Izvještaj koliko imate skupljenih slova (bodova) tj.popusta, šaljemo vam pri svakoj vašoj narudžbi tako da prije kupnje uvijek možete imati uvid s kolikim popustom raspolažete.

****

Popusti na popust ne vrijede i nisu prenosivi na druge osobe.
Proizvodi na popustu ne ulaze u iznos od 105,00 kn potreban za besplatnu dostavu.
Maksimalno tri kilograma kave možete kupiti sa skupljenim popustima.

UČLANI SE U LOYALTY CLUB ODMAH ! 

 

Suglasnost o korištenju osobnih podataka

Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (Uredba), obavještavamo Vas da će Vaši osobni podaci biti registrirani u bazi podataka Quahwa d.o.o.. Podaci će se obrađivati ručno i automatizirano, sukladno Uredbi te nacionalnom zakonodavstvu koje definira provedbu Opće uredbe o zaštiti podataka.

Ispunjavanjem podataka u E-mailu dajem privolu da Quahwa d.o.o. Ul. Nikole Tesle 9/1, 10000 Zagreb prikuplja moje osobne podatke te da me obavještava o aktivnostima. Privolu dajem dobrovoljno te sam upoznat da je u bilo kojem vrijeme mogu povući bez negativnih posljedica.

KONTAKT