ZOSI projekt

PROJEKT


Unapređenje poslovanja integrativne radionice „QUAHWA“ kroz razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa

u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom

 

Integrativna radionica QUAHWA d.o.o. nositelj je projekta čiji je cilj unaprijediti poslovanje integrativne radionice QUAHWA d.o.o. kroz proširenje postojećih proizvoda i usluga, proširenje proizvodnog asortimana te uvođenje novih usluga, kao i kroz unapređenja uvjeta rada zaposlenika, osoba s invaliditetom – individualizacijom opreme za rad, zadržavanjem postojećih te omogućavanjem zapošljavanja novih zaposlenika.

Projekt Unapređenje poslovanja integrativne radionice „QUAHWA“ kroz razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom odobren je u sklopu Javnog natječaja za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti u integrativnim radionicama. Natječaj raspisuje Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Provedba ovog projekta značajan je korak prema ostvarivanju vizije tvrtke QUAHWA, a to je postati nacionalno prepoznata integrativna radionica: 1) po preradi i proizvodnji specialty kava te organskih čajeva iznimne kvalitete, okusa i mirisa; 2) po društveno odgovornom poslovanju, razumijevanju potreba zajednice te poticanju i omogućavanju zapošljavanja osoba s invaliditetom; 3) kao poželjan poslodavac.

 

Trajanje projekta: 11 mjeseci.

Ukupna vrijednost projekta je: 433.775,99 EUR / 3.268.285,17kn (bez PDV-a).Poziv za dostavu ponuda 05/2023: Nabava strojeva za filtriranje vode

Subject matter of procurement: Procurement of water filtering machinesPoziv za dostavu ponuda 04/2023: Nabava vozilaPoziv za dostavu ponuda 03/2023: Nabava vending strojeva za kavuPoziv za dostavu ponuda 02/2023: Nabava softvera za digitalnu transformacijuPoziv za dostavu ponuda 01/2023: Nabava aparata za kavu