Aparati za kavu

Aparati za kavu

ESPRESSO APARATI ZA DOM I UREDE

CIJENA ZA JEDNOKRATNO PLAĆANJE

  • CIAO ……………………………………. 1.752,50 kn
  • LOLITA …………………………………. 2.295,00 kn
  • LOLITA cappuccinatore …………….. 3.528,18 kn
  • PINOCCHIO …………………………… 2.685,15 kn
  • PINOCCHIO cappuccinatore ………. 3.738,93 kn

quahwa ciao spinel

CIAO aparati za kavu

Okus prave specialty kave, svježe pržene i odmah zapakirane. Jednostavne upotrebe, po želji nekoliko raznih kava u bilo kojem trenutku. Sve to možete dobiti pomoću novog espresso aparata CIAO koji će izvući iznimno dobru ekstrakciju iz svakog vašeg shota. Aprat je proizveden u Italiji u tvornici SPINEL srl, koja je ujedno i  najstarija i najmoderniaj tvornica za proizvodnju espresso aparata koji koriste papirne patrone, cialde. Aparat koristi isključivo papirne full recycled patrone, E.S.E. standarda (easy serving espresso), koje proizvodimo u Hrvatskoj.

Svaka patrona ima od 7,5 gr do 8,2 gr specialty espresso mljevene kave.

CIAO model je iznimno malih dimenzija, prilagodljiv za dom ili male urede. U ponudi se nalazi više od deset pastelnih boja na raspolaganju. CIAO je mali profesionalni aparat sa garancijom od dvije godine, te su svi dijelovi u slučaju kvara lako zamjenjivi. Trajnost CIAO espresso aparata prema našem iskustvu, iako je to relativno novi model, ali napravljen na osnovama starijeg i nešto većeg modela LOLITA bi trebala biti do deset godina.

quahwa lolita spinel

LOLITA aparati za kavu

LOLITA model je nešto veći model od CIAO espresso aparata. Ima veći kapacitet spremnika za vodu, te u dodatnoj opciji puhalicu za paru za proizvodnju pjene od mlijeka. Također postoji i opcija LOLITA CAPPUCCINATORE koja povlači mlijeko u svoj bojler i automatski proizvodi pjenu od mlijeka. LOLITA modeli su namjenjeni za veće urede i za one koji više vole retro izgled aparata. Dolaze kao i CIAO modeli u raznim pastelnim bojama.

quahwa pinocchio spinel

PINOCCHIO aparati za kavu

Za veće urede, radione i sve one koji žele čvršći i robusniji aparat sa većom (3L) vodenom zapreminom preporučamo model PINOCCHIO. To je aparat iznimnih perfomansi, napravljen da traje i da u kontinuitetu kuha espresso za espressom identične kvalitete. Postoje sve dodatne opcije kao i u LOLITA modela te i opcija sa izljevom vruće vode za pripravu napitaka koji trebaju vruću vodu. Dolazi također u raznim bojama. PINOCCHIO aparati su aparati koji imaju vijek trajanja preko petnaest godina sa urednim održavanjem i servisom.